Vi lager nettsider som skaper kundeverdi

Vi hjelper deg med å lage profesjonelle og moderne nettsider tilpasset ditt behov. Imponer og nå ut til nye kunder – og få bedriften din på nett.

Vis kundene dine at du driver en profesjonell bedrift

Selg mer med en profesjonell nettside. Undersøkelser viser at nesten 70% av forbrukerne sier at sannsynligheten er større for at de kjøper produkter og tjenester fra en bedrift som har en nettside, fremfor bedrifter som ikke har det.*

Kundeverdi

Vi utvikler nettsider som skaper verdi for din bedrift

Vi setter oss inn i kundens forretningsmål for å skape verdi for din bedrift når vi utvikler nettsider. Det er viktig å ha et mål med nettsiden som samsvarer med bedriftens mål. 

BRUKERVENNLIG

Vi utvikler brukervennlige nettsider

Brukerene av nettsiden er dine potensielle eller eksisterende kunder. Vi legger mye arbeid ned i brukervennlige nettsider som ser bra ut og er enkel å bruke.

Mobilvennlig

Nettsider besøkes primært fra mobilen

Over halvparten av besøkende bruker i dag en mobil enhet når de skal på nett.  Vi designer for mobil først og tilpasser så designet for større skjermer. På den måten sørger vi for at nettsiden din fungerer optimalt på små og store skjermer. 

Hurtig

Raske nettsider

Undersøkelser viser at vi har liten tålmodighet når vi er på nett. Om en nettsiden bruker mer enn 2 sekunder på å vises, er 20 % av oss på vei til neste nettside. Vi sørger for at nettsiden din laster raskt, slik at du ikke mister potensielle kunder.

*Google/Ipsos, SMB-verdi for nettsteder blant forbrukere i USA, mai 2018, n av 1510 forbrukere i USA mellom 18 og 64 år.