7Pixels

Skill deg ut med bedre digitale opplevelser​

Hva vi gjør

La oss sammen skape bedre digitale opplevelser. Vi hjelper deg med å skille deg ut fra mengden og nå nye høyder, ved å utvikle skreddersydde, brukervennlige nettsider som skiller seg ut i det digitale landskapet. Vi er lidenskapelig opptatt av å skape de beste digitale opplevelser som øker engasjementet og fremmer vekst for din merkevare.

Nettsider

En profesjonell og mobilvennlig nettside er nøkkelen til å tiltrekke kunder og fremheve din bedrift. Våre skreddersydde og innovative design sikrer et uforglemmelig førsteinntrykk, kombinerer estetikk med funksjonalitet, og kommuniserer effektivt din merkevares budskap for å nå dine forretningsmål

Webdesign

Vi leverer mobilvennlige og estetiske tiltalende nettsider som fanger oppmerksomhet og engasjerer målgruppen.

WordPress Utvikling

Gode nettsider ser fantastiske ut og fungerer uten anstrengelse. Raskt, responsivt, fullt interaktivt og enkle å administrere.

Brukeropplevelse

Vi kombinerer intuitiv navigasjon med estetisk design for å sikre en sømløs og engasjerende brukeropplevelse.

Skreddersydd

Vår tilnærming er å forstå din merkevare og målgruppe for å designe en nettside som reflekterer din bedrifts identitet og verdier.

WooCommerce

Optimaliser din e-handelsstrategi ved å skreddersy din nettbutikk med WooCommerce, den ledende e-handel plattformen.

Shopify

Vi skaper en unik og skreddersydd nettbutikk med Shopify, en profesjonell plattform for å utvikle og skalere en nettbutikk.

Søkemotoroptimalisert

La oss hjelpe deg med å skape en Søkemotoroptimalisert nettbutikk som skiller seg ut i det digitale landskapet og akselererer din forretningsvekst.

Sikker netthandel

Vi garanterer sikkerheten i nettbutikken din med sikre betalingsmetoder og kontinuerlig oppdateringer. Fokuser på virksomheten din, og overlat sikkerheten til oss.

Nettbutikk

Vi utvikler skreddersydde e-handelsløsninger som løfter kundeopplevelsen og øker salget, og sikrer at din virksomhet utmerker seg digitalt.

Synlighet

Bli mer synlig og engasjer din målgruppe med våre skreddersydde digitale markedsføringstjenester.

SEO

Har du en nettside, trenger du søkemotoroptimalisering (SEO). Vi hjelper deg med å bli synlig på søkemotorer som Google.

Sosiale medier

Vi hjelper deg med å bygge sterke relasjoner og øke engasjementet på plattformer som Facebook, Instagram, LinkedIn og mer.

Innholdsstrategi

En veldefinert innholdsstrategi er nøkkelen til suksess i digital markedsføring. Vi arbeider tett med deg for å kartlegge en riktig strategi for deg.

Innholdsproduksjon

Vår innholdsproduksjon er nøye tilpasset både merkevaren din og behovene til din målgruppe, for å maksimere effekten av hver publisering.

Nyhetsbrev

Hold kontakten med dine kunder og bygg varige relasjoner gjennom skreddersydde nyhetsbrev

Google Ads

Oppnå umiddelbar synlighet og tiltrekk deg kvalitetstrafikk til ditt nettsted med Google Ads.

Meta Ads

Nå ut til et bredt og engasjert publikum over hele Meta-plattformen, inkludert Facebook, Instagram og andre tilknyttede nettverk, med Meta Ads.

Snapchat Ads

Nå en ung og dynamisk brukergruppe med kreative og engasjerende annonser på Snapchat.

Digital Markedsføring

Utnytt mulighetene i digital markedsføring for å nå dine målgrupper der de er mest aktive.

Slik jobber vi

La oss sammen skape bedre digitale opplevelser. Vi hjelper deg med å skille deg ut fra mengden og nå nye høyder ved å lage løsninger som skaper verdi. Vi er lidenskapelig opptatt av å skape de beste digitale opplevelser for bedriften din.

Innsikt og kartlegging

Gjennom innsikt- og kartleggingsfasen fokuserer vi på å forstå dine behov og målgruppe, slik at vi kan skape målrettede digitale løsninger.

Design og utvikling

Vi utvikler engasjerende og brukervennlige design som skaper verdi for din virksomhet, kombinert med raske, sikre, og skalerbare tekniske løsninger. 

Kontinuerling tilbakemelding

Tett samarbeid og tilbakemelding sikrer at prosjektet utvikler seg i tråd med dine ønsker og behov, noe som gir det beste sluttresultatet.